Advertisement

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı : Son Dakika... Manavgat Belediye Başkanı: "Tam anlamıyla ... : Manavgat yangın son durum canlı!

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı : Son Dakika... Manavgat Belediye Başkanı: "Tam anlamıyla ... : Manavgat yangın son durum canlı!. Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni.

İşte manavgat yangınında son dakika gelişmeleri. Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı. Antalya manavgat'taki yangından yürekleri yakan yeni görüntüler! Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra.

Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı? Manavgat yangını ...
Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı? Manavgat yangını ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Dha muhabiri alparslan çınar ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı.

3 manavgat'taki orman yangılarıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşte manavgat yangınında son dakika gelişmeleri. Yangınla ilgili son dakika gelişmeleri cnn türk canlı yayınında. Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı. Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Büyük hasara yol açan yangın sırasında canlı yayında büyük tehlike atlatıldı. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi. Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi. Antalya son dakika haberleri :

Manavgat'ın ardından Marmaris'te de yangın başladı ...
Manavgat'ın ardından Marmaris'te de yangın başladı ... from static.daktilo.com
Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. 5 ilde daha yangın çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

28.07.2021 15:51 | son güncelleme :

Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. Antalya son dakika haberleri : Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Manavgat yangınına müdahale devam ediyor. Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir. Dha muhabiri alparslan çınar ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Antalya manavgat'taki yangından yürekleri yakan yeni görüntüler! Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı daha önce bu çapta yangın çıkmadı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı daha önce bu çapta yangın çıkmadı. Dha muhabiri alparslan çınar ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir. Manavgat yangınına müdahale devam ediyor.

Manavgat'ta sebze meyve deposunda yangın çıktı - Son ...
Manavgat'ta sebze meyve deposunda yangın çıktı - Son ... from i2.cnnturk.com
Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya manavgat'ta orman yangınında canlı yayınla son durum. Yangınla ilgili son dakika gelişmeleri cnn türk canlı yayınında. Antalya manavgat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi.

Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma.

Manavgat, antalya, çınar, ölü, güncel, son dakika. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri. Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı.

Posting Komentar

0 Komentar